מתכננת להזמין קייטרינג לאירוע קטן, אינטימי ואקסקלוסיבי לחברים, בני משפחה או עמיתים לעבודה? הנה מספר דגשים עיקריים.
בימינו הפקת אירוע קטן אינה עניין של מה בכך, בייחוד כשקהל המוזמנים הוא מאזור המרכז כמו מצפון תל אביב או מהשרון. זהו קהל מנוסה ומשופשף בתחום הקולינריה ויש לו דרישות גבוהות כדי להכתיר את המאורע בתור איכותי ומוצלח. בכדי לסייע לך לעמוד בסטנדרטים הגבוהים מובאים לרשותך כמה דגשים בסיסיים ומהותיים.
היכן להפיק את האירוע?
ללא ספק, הגורם הראשון בתכנון אירוע קטן הוא המקום. למען מטרה זו עומדות בפנייך מספר אפשרויות מרכזיות של ארגון האירוע במסעדה או אולם, או לחילופין לקיימו בבית. על פניו, תכנון של אירוע באולם או במסעדה הינו יותר פשוט, כי יש כבר מקום מסודר עם ציוד וצוות, וגם עומד לרשותך מטבח מקצועי. אבל בפועל לאירוע קטן במסעדה או באולם יש לא מעט חסרונות. קודם כל את תלויה בתאריכים ובשעות המתאימים יותר למקום ופחות לך. כמו כן אירוע פרטי קטן שמתוחם לחלל די מצומצם באולם או במסעדה, מגביל את התנועות ואת הנוחות של האורחים במרחב. לכן, אם יש לך בית מרווח דיו או עם גג, מרפסת או חצר גדולה, במרבית המקרים דווקא עדיף לקיים את האירוע בבית. זאת בתנאי שביתך מעניק מרחב יותר אישי ונעים, ובמועדים וזמנים שנוחים לך ולאורחים שלך.
קייטרינג מומלץ ואיכותי
השלב הבא בתכנון אירוע קטן ואקסקלוסיבי הוא איתור ובחירת חברת קייטרינג מומלצת ואיכותית. מדובר בחברה המספקת מנות שף מעולות, ברמת גבוהה ביותר של איכות וייחוד חומרי גלם ותפריט. כמו כן חשוב שהחברה תציע מגוון מנות ממנו תוכלי לבנות תפריט מתאים למאפייני האירוע, בין אם בראנץ', ארוחת צהריים, קפה ועוגה, ארוחת ערב, חטיפים למסיבת קוקטייל, מנות פינגר פוד, מנות חלביות, צמחוניות, מנות בשר וכדומה. וכמובן, כל מנה מכריך ועד מנה עיקרית תהיה ברמת גורמה מושקעת, מעוצבת וטעימה.
כך למשל, גם אם הזמנת כריכונים לאירוע כדאי שיהיו מיוחדים ומושקעים כמו פחזניות ביס נימוחות הממולאות במוס של כבד עוף עם תמרים וצנוברים, כיסוני פילו ממולאים בסלט של שרימפס עם קרם חצילים ועם אורגנו, או גלילה של בצק עלים עם מילוי כרישה, מנגולד ואמנטל. וכמובן שאי אפשר בלי קינוחים מעולים כמו תאנים אפויות בסירופ של יין אדום עם תבלינים המוגשות עם קצפת, או עוגה נימוחה של שוקולד ומרציפן עם פטל שחור.
איפה לבשל את האוכל?
לפני מספר שנים, כאשר טרנד אירועי הגורמה בבית החל, כולם התלהבו מכך שהשף מגיע אליהם הביתה ומבשל. אך בפועל מדובר בהרבה מאוד בלגן ובהתארגנות מורכבת המתחילה כמה שעות לפני האירוע, במטבח בייתי הנדרש להתמודד עם דרישות מקצועיות ובהרים של כלים, לכלוך, עשן והמולה. לכן, עדיף להזמין את האוכל מראש מחברת קייטרינג מומלצת. דוגמה טובה לכך מהווה הקייטרינג המבוקש "פומפידו- השף בקופסה", המגיש מנות שף טריות, מעולות וייחודיות, המסופקות בכל מועד לרבות שבתות, ומגיעות מעוצבות ומוכנות לאכילה.
לעוד מידע בנושא קייטרינג לאירועים קטנים ניתן לפנות לקייטרינג פומפידו- השף בקופסה בטלפון 054-7514061.